Henning
Daverne

Ekspert i meditation, mindfulness og selvudvikling.

Underviser Henning Daverne.

Henning Daverne har en baggrund indenfor kampsport, fitness, traditionel kinesisk medicin og selvudvikling. Han rangerer blandt de højst graduerede kampkunstudøvere i Europa. Henning har undervist mere end 20.000 mennesker i meditation og betragtes i dag, som en af spidskompetencerne i Danmark inden for erhvervsmeditation. Hør Henning fortælle om sin unikke tilgang til meditation søndag kl. 13. Titlen er “Meditation, yin og yang”.

Læs mere om Henning Daverne

Henning Daverne

Han er stifter og leder af Lotusheart Academy hvor han underviser i meditation og selvudvikling. Henning Daverne er forfatteren til bestseller bøgerne “Vejen til INDRE RO i en travl hverdag” og “12 minutter til succes – mediter dig lykkeligere klogere og mere rolig” I sin søgen efter kampsportens rødder drog Henning på mange rejser til Østen, hvor han i en periode på 10 år i træk, hvert år gennemgik intensiv træning i traditionel meditation på tilbagetrækningsophold.

Video om Henning Davernes 12 minutter

Henning Daverne har en personlig uddannelse hos sin mentor og guru indenfor meditation, guruen Maharajji. Han formår at formidle essensen på inspirerende måde og der er ingen tvivl om, at Henning har tusindvis af timers erfaring. Det sætter ham i stand til at gøre det tilgængelig for alle og det er en unik evne at have som underviser. Han henvender sig til den enkelte, der hvor hvor han/hun står.

Hjemmeside: http://www.henningdaverne.dk